Skype Aramaları Nasıl Kaydedilir?

0 493

Dünyanın her yerindeki akraba ve arkadaşlarla iletişim kurmak Skype ile kolay ve ücretsizdir . Artık uygulama içinden konuşmaları da kaydedebilirsiniz, böylece heyecan verici haberler paylaşırken o değerli anları yeniden yaşayabilir veya bir konferans görüşmesinde paylaşılan bu önemli ayrıntıları unutmadığınızdan emin olabilirsiniz. 

Masaüstü veya mobil için Skype’ta aramaları kaydetmek istiyorsanız atmanız gereken basit adımları gösteriyoruz.

İnsanlara kaydettiğinizi bildirin

İnsanları kaydetmek söz konusu olduğunda çeşitli yasal karışıklıklar vardır. Genellikle onların iznine ihtiyaç duyarsınız, ancak Skype, biri kayıt yapmaya başladığında tüm tarafları uyararak bunu basitleştirmiştir. Bu, devre dışı bırakılamayan bir özelliktir, bu nedenle kimsenin gizlice herhangi bir görüntü yakalamadığını bileceksiniz.

Masaüstü için Skype nasıl kaydedilir

Skype’ı açın ve bir arama başlatın. Bağlandığınızda, ekranın sağ alt kısmında birkaç seçenek olduğunu göreceksiniz. En sağdaki + simgesidir. Bunu tıkladığınızda, Kaydı Başlat’ı seçmek isteyeceğiniz bir menünün göründüğünü göreceksiniz .

Pencerenin üst kısmında kaydın devam ettiğini bildiren bir mesaj göreceksiniz (arayan alıcı da bunu görecektir). Oturumu bitirmek istediğinizde, sol üst köşeye gidin ve Kaydı Durdur’u tıklayın .

Bunu yaptığınızda, kaydın kaybolmuş gibi göründüğünü fark edeceksiniz. Bulmak için ekranın sol alt kısmındaki Sohbet simgesine (konuşma balonu gibi görünen) tıklayın, ardından Sohbet akışında saklanan kaydı göreceksiniz.

Click Oynat simgesine kaydında ve tekrar izlemek mümkün olacak. Konuşmayı kaydetmek için sağ üst köşedeki üç noktayı tıklayın ve İndirilenlere Kaydet veya Farklı Kaydet… seçeneğini seçin.

iOS ve Android’de bir Skype araması nasıl kaydedilir

İOS ve Android’de aramaları kaydetme yöntemi, az önce tanımladığımıza çok benzer. Başlamak için Skype uygulamasını açın ve bir arama yapın. Bağlandığınızda , ekranın alt kısmındaki seçenekler satırının ortasındaki + simgesine dokunun . 

Başka bir olasılık seti belirir. Kaydı Başlat seçeneğini seçin ve Skype aramayı yakalamaya başlayacaktır. Bitirdiğinizde işlemi tekrarlayın, ancak bu sefer Kaydı Durdur’u seçin .

Kaydedilmiş konuşmanızı bulmak için ana ekrandan Sohbetler’e dokunun . Listeden kişiye dokunduğunuzda, o kişiyle yaptığınız ve sonuncusu bir kayıt olması gereken bir alışveriş listesi sunulur.

Bir kayda dokunun ve basılı tutun; aramayı kaydetme seçeneğiyle birlikte bir menünün göründüğünü görmelisiniz. Telefonunuzun film rulosuna kaydedilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Vbettr, Vbet, Vbet, Vbet, Vbet, Vbet