Instagram Nasıl Silinir?

0 536

Instagram’ın popülaritesi son birkaç yılda patladı, ancak her şey çok fazla oluyorsa veya biraz daha fazla gizlilik bilincine sahip olmaya çalışıyorsanız, o zaman Instagram hesabınızı bir süreliğine silmek veya devre dışı bırakmak aklınıza gelebilir. Size bunu nasıl yapacağınızı göstereceğiz, o yüzden okumaya devam edin!

Not : Instagram’da, hesabınızı daha sonra yeniden canlandırabileceğiniz Facebook gibi bir hesap devre dışı bırakma özelliği bulunmadığını unutmayın. Dalmaya başladığınızda, hesabınız ve ona yayınladığınız her şey gitmiş olacak. Bu nedenle geçici olarak devre dışı bırakmak isteyebilirsiniz – bunu haftada bir kez yapabilirsiniz.

Instagram hesabınızı geçici olarak nasıl devre dışı bırakılır

Bir gün çevrimiçi olarak yayınladığınız tüm fotoğraflara geri dönmek isteyebilirsiniz, bu en iyi seçenektir. Instagram hesabınızı devre dışı bırakmayı seçmeniz, tekrar giriş yaparak yeniden etkinleştirene kadar hesabınızın gizleneceği anlamına gelir.

Instagram hesabınızı geçici olarak devre dışı bırakmak için Instagram hesabınıza giriş yapın ve ekranın sağ üst köşesindeki kullanıcı adınıza tıklayarak ayarlara gidin.

Şimdi kullanıcı adınızın yanındaki ‘ Profili Düzenle ‘ düğmesini tıklayın.

Ekranın altında ‘ Hesabımı geçici olarak devre dışı bırak ‘ yazan bir bağlantı göreceksiniz . Bunu tıklayın, Instagram’a hesabınızı neden devre dışı bırakmak istediğinizi söyleyin, şifrenizi tekrar girin ve büyük kırmızı ‘ Hesabı Geçici Olarak Devre Dışı Bırak ‘ düğmesine basın.

Instagram hesabınızı kalıcı olarak nasıl silebilirsiniz?

Tüm Instagram hesabınızdan ve profilinizden gerçekten kurtulmak istiyorsanız, biraz daha zor. Firma bunu yapmanı istemiyor ama biz seni koruyoruz.

Ayarlarda hesabınızı silmek için bir bağlantı bulamayacağınız için bu bağlantıyı takip edin . Bu sayfa yüklendikten sonra Instagram hesabınıza giriş yapın.

Şimdi hesabınızı kalıcı olarak silmeyi seçme sayfasını göreceksiniz. Devre dışı bırakmak gibi, Instagram’a neden hesabınızdan kurtulmak istediğinizi bildirmeniz gerekir, bu nedenle listeden bir seçenek seçin.

Hangi nedeni seçtiğinize bağlı olarak, yardım merkezine yönelik bazı bilgiler veya bağlantılar olabilir. Parolanızı kutuya girin ve ‘ Hesabımı kalıcı olarak sil ‘ düğmesini tıklayın.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Vbettr, Vbet, Vbet, Vbet, Vbet, Vbet